You must enable Javascript to view this website properly.

Voor bedrijven of projecten bouw ik graag een representatieve website of een nieuwe app.


Hieronder kunt u alvast enkele voorbeelden van eerder werk bekijken:

www.uscantorij.nl


Voor de Utrechtse Studenten Cantorij bouwde ik deze website, inclusief kaartverkoop afdeling.

www.loenderslootgroep.nl


Voor de Loenderslootgroep heb ik deze website gebouwd. Hiervoor heb ik Wordpress gebruikt, vooral omdat medewerkers van het bedrijf ook zelf content aan de website wilden kunnen toevoegen. Wordpress had achter de schermen een voor hen bekende userinterface.

www.harpimprov.com


In oktober 2015 heb ik een nieuwe versie van de officiële website van Stijn Bovenkamp gebouwd. Deze website is simpel, maar stijlvol en duidelijk. Deze website is geschikt om te bekijken op de beeldschermen van mobiel, tablet en computer. Om gebruikers met een trage internetverbinding niet in de weg te zitten wordt de grote achtergrondafbeelding maar één keer geladen. Wanneer een gebruiker naar een ander gedeelte van de website navigeert worden het menu en de achtergrondafbeelding niet ververst. Bovendien kan het management van Stijn Bovenkamp achter de schermen het gedrag van bezoekers op de site inzien en bijhouden. Ook is achter de schermen de code op orde gebracht zodat eventuele andere programmeurs er makkelijk mee verder kunnen.
Deze website is gebouwd met html, css, javascript, jquery en een beetje geleende php code.

Exclusieve app voor het Grachtenfestival en het Festival over het IJ 2014


Vanuit het Grachtenfestival en het Festival over het IJ werd er in de zomer van 2014 een theaterroute georganiseerd. Jonge theatermakers en muzikanten maakten vier kleine voorstellingen. Ik bedacht en programmeerde een app waar bezoekers naar konden luisteren terwijl ze van voorstelling naar voorstelling liepen.
De app detecteert waar je loopt en past muziek en soundscapes aan op je locatie. Als je bijvoorbeeld langs een speeltuin loopt hoor je kindergejoel, en als je langs een ijzeren hek loopt hoor je een stokje langs het hek gaan. Ook hoorde je stukjes uit interviews met bewoners van Amsterdam-Noord voorbij komen, verhalen over de buurt, afgewisseld met stukken muziek.
De afbeelding hierboven is een screenshot van de app. De rode lijn is de route die de bezoekers liepen, de doorschijnend gekleurde vlakken staan voor de alle verschillende geluiden en verhalen die de wandelaars onderweg tegenkwamen. De app draaide tijdens beide festivals (in totaal ongeveer twee weken) op 45 iPads die voorafgaand aan de theatertocht uigeleend werden aan de bezoekers.
Deze app is geprogrammeerd in C++